Bejelentés


Polgárőrség Jásd közbiztonságáért!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

 

Egyesületünk Jásd község bűnmegelőzési csoportjaként funkcionál. Azért hogy kis községünkben továbbra se legyen jellemző a betörés, lopás, besurranás stb. bűncselekmény, ezért az egyesületünk járőrözéssel próbálja ezt az állapotot fenntartani. Amennyiben bűncselekményt, vagy egyéb jogsértést tapasztalunk, a tetten ért személyt megakadályozzuk a cselekmény folytatásában es átatdjuk a rendőrségnek.A tavaszi munkálatoktól az őszi munkálatokig feltűnünk a szőlők környékén is mert olykor onnan is jelentenek besurranásos eseteket. Ha bármi bejelenteni valója akadna, vagy akár kérdése lenne az egyesületünkel kapcsolatban bátran keresse fel bármely tagunkat.

egyesületünk elérhetőségei:

cím.: 8424 Jásd Dózsa Gy. ut 1.  tel.: 06/30-496-8913

email.:polgarorsegjasd@freemail.hu

elnök tel.: 06/30-533-4615

2010 január 1. től új KRESZ szabályok is vannak. Az alábbi linkre kattintva elolvashatják.

http://www.police.hu/data/cms652855/uj_kresz_szabalyok.pdf

 

Nem csak látszódni kell hallatszódni is

Minden évben egye több és több társadalmi munkát végeznek a polgárőrök. Mégis folyamatosan azt hallja az ember, hogy nem ismerik el őket, nem látja a lakosság munkájukat. Jómagam mindig egy régi mondással szoktam erre válaszolni, miszerint a jó bornak is kell a cégér.

 

A folyamatos utcai jelenlét mellett törődnünk kell reklámozásunkkal is. A gyártó cégek milliókat költenek termékeik bemutatására. Így aztán szépen lassan (de biztosan) beívódik elménkbe a vízlágyítószer, a tampon, a kereskedelmi bank, vagy a hüvelygombát három nap alatt eltüntető szerek neve. Valahogy nekünk, polgárőröknek is sokkal nagyobb energiát kellene fordítanunk egyesületünk és országos mozgalmunk imidzsének javítására, népszerűsítésére is.

 

Persze, erre mondhatják azt egyesek, nincs nekünk milliók erre. Nem is kell! Bőven elég a városi, falusi rendezvényeken való nyílt részvétel, a járőrszolgálat alatt a jól látható és olvasható felirat, a helyi újságokban, rádiókban, TV-ben való szereplés, a lakossághoz eljuttatott ismertetők, szórólapok, a világhálón való jelenlét. Ma, a magyarországi polgárőr egyesületek, szervezetek alig 1/20-adának van saját honlapja. Miért is? Nem kifogás az, hogy sokba kerül. Ma már számtalan olyan szolgáltató van, akik ingyen tárhelyet biztosítanak, és biztos minden szervezetben van legalább 2-3 olyan fiatal, akik pár óra alatt össze tudnak dobni egy induló weboldalt. Sőt, ezek a fiatal tagok élvezettel csinálnák, mert úgy éreznék, többet tudnak nyújtani. Szóval, a pénz nem lehet akadály. Csak akarni kell.

 

Ahogy azt a lenti videón, az egyik kereskedelmi TV csatorna Susogó macija is mondja: „Szerintem látszol, csak nem hallatszol.” Fogadjuk meg ezt a bölcs mondást és adjunk hangot munkánknak.

by: Lőwinger Zoltán Pannon Polgár Őrség Dunaújváros

Próbálunk a mackóra hallgatni, aminek az eredménye a Naplo 2010.március 1. ei száma.

http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20100301_jasd_polgarorseg

május 25. ei Napló megjelenés

http://naplo-online.hu/fooldal/20100525_jasd_vihar

Mindenkinek köszönjük aki támogatta az egyesületet, támogatójeggyel, illetve a bálon való részvétellel. A bevételt a működésünkre fordítjuk.

Köszönettel: Polgárőrség

 

 

Minden polgárőr igazolvánnyal és jelvénnyel tudja igazolni magát !

Ha ismeretlen gyanús gépjárművet látnak a rendszámát, típusát, esetleg ismertető jeleit jegyezzék fel, és ide az oldalra, vagy egy papíron az önkormányzathoz, vagy valamelyik tagunknak adják át. Köszönjük

 

 

Egyesületünket egy központi telefonnal láttuk el, amelyt bármikor hívhatnak. 06/30-496-8913

 

elnökség:

Kiskőrösi László elnök

Takács Imre elnökhelyettes

Vachtler Erik titkár

Tagok: Bákor Tibor -Dénes Attila-Helt József -Hujber Tamás-Nagy Csaba -Németh László- ifj Pataki Ferenc -Rapali János-Sinka István -Sturm Ferenc-Szente Árpád -Troják Viktor Gábor -Varga József-Vachtler Kinga-Vachtler Viktor

Ez frissült legutóbb:

-   Rádió, tagok,2013.01.31.

Copyright ˆ 2008. All rights reserved. by:lry
Keresés a honlaponIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!